Skip to main content
Angela Bruins

Over mij

 

Met plezier stel ik mij hier kort voor, Angela Bruins en trotse eigenaar van Eigen Wijsheid. Voordat ik voor mijzelf ben begonnen ben ik jaren actief geweest in het bedrijfsleven, onder andere als manager van sales- en klantenservice teams. Door deze ervaring ontdekte ik mijn passie voor teamontwikkeling en heb ik mogen zien dat de ‘mens’ alles bepalend is voor succes voor zowel de medewerker zelf als voor de organisatie.

Tijdens een 3-jarig transformatie- en leiderschapsprogramma heb ik wezenlijke inzichten gekregen, heb ik mezelf beter leren kennen en bovenal ontdekt hoe ik in mijn kracht kan staan en mijn talent nog beter kan inzetten. Ik krijg echt een glinstering in mijn ogen als ik anderen hiermee kan inspireren. Omdat ik mijn rugzak heb kunnen vullen met waardevolle bagage, durfde ik mijn droom werkelijkheid te laten worden.

Mijn bedrijfsnaam wist ik al snel en ik merk elke dag hoe passend deze is bij hetgeen wat ik het allerliefste doe. Ik ben ervan overtuigd dat Eigen Wijsheid je verder brengt. ‘Breng je Eigen Wijsheid in’ om je als mens, zowel privé als zakelijk, te blijven ontwikkelen. Ik heb dit zelf volledig mogen ervaren, dus nu wil ik eenieder die hier graag iets mee wil doen verder helpen.

Uiteraard zet ik mijn Eigen Wijsheid ook in voor jou. Mijn talent is het doorzien van wat er speelt en verbinding en beweging te brengen die op dat moment helpend en passend is. Met verdiepende vragen, oog voor communicatie en onderliggende emoties, stimuleer ik de ander zijn of haar bewustzijn te vergroten om een stap in zijn of haar ontwikkeling te kunnen maken.

Wil je meer weten over mij en Eigen Wijsheid? Ik ontmoet je graag.