Skip to main content
De Noordwijkse duinen

'24 uur met' Teamontwikkelingsprogramma

Garantie voor een unieke beleving

Wil je als team kwalitatief goede prestaties neerzetten, dan ben ik ervan overtuigd dat je elkaar echt mag leren kennen. Hiermee haal je het beste uit ieder individu, maar stimuleer je ook om als geheel optimaal te functioneren. Dit ’24 uur met’ teamontwikkelingsprogramma heeft dan ook als primair doel elkaar beter te leren kennen.

Het lijkt zo simpel, maar in de praktijk blijken collega’s of teamgenoten elkaar vaak oppervlakkig te kennen. Genoeg om te kunnen doen wat er gedaan moet worden, maar onvoldoende om echt het verschil te kunnen maken. Teams worden vaak gevoed met inhoudelijke trainingen of met uitjes. Dit programma gaat meer de diepte in en stelt de mens(en) centraal.

Elkaar echt leren kennen zorgt voor meer begrip, legt de basis voor meer veiligheid en vertrouwen, meer respect en geeft inzicht in waar je elkaar het beste voor kunt inzetten om de gezamenlijke teamdoelstellingen te volbrengen. Tevens draagt het ook bij aan de missie van jouw organisatie.

Interesse om jouw team een '24 uur met' beleving aan te bieden of wens je liever een teamontwikkelingsprogramma op maat?